Traffic lights are very important for us.

Traffic lights are very important for us. I think you know this. But do you know how they were born? Garrett A. Morgan was the father of traffic lights. He was an American. His family was very poor. He left school at the age of 14. He was clever. He always looked for better ways to do things. And he liked to make new things. At that time, every American wanted to have a car. The streets were full of cars. The traffic was really bad. “Why not put three lights at each corner ? They should be red,green,and yellow,” Morgan said , “ Let them tell cars to go or stop.” He made a timer (定时器)to change the lights. So we have traffic lights today .

小题1:Todaycan help buses or cars to go regularly in cities .

A.Americans B.Traffic lights C.Chinese D.policemen

小题2:Garrett A.Morgan was the father of traffic lights. He came from.

A. Canada B. England C. America D. Japan

小题3:Why could Garrett A.Morgan invent traffic lights? Because.

A. he always looked for better ways to do things

B. his family was very poor

C. he wanted to have a car

D. He was clever

小题4:What did Garrett A.Morgan do when he was 14 years old ?

A.He studied at school.

B. He put three lights in the street.

C. He was away from school.

D. The streets were full of cars.

小题5:What color are the traffic lights ? They are.

A.green and white

B.red and yellow

C.red , green and yellow.

D.red and green

昆侖浪子 7个月前 悬赏5滴雨露 已收到1个回答 我来回答 举报

ceany欣儿 精英

共回答了327个问题采纳率:91.7% 向TA提问 举报

这篇短文主要介绍了红绿灯的发明和他的发明者加略特摩根.

小题1:通过阅读短文,可知红绿灯有助于车辆在城市中有规律的通行.故选B.交通灯,红绿灯.

小题2:根据第二段Garrett A. Morgan was the father of traffic lights. He was an American.描述,可知他来自美国,.故选C.

小题3:根据第二短文He always looked for better ways to do things. 描述,可知他总是在探索做事的更好的办法.故选A.

小题4:根据短文第二段He left school at the age of 14. 描述,可知他在十四岁时离开了学校.故选C.

小题5:根据短文第三段They should be red,green,and yellow,描述,可知红绿灯有红绿黄三种颜色,故选C.

7个月前

6
可能相似的问题
Copyright © 2021 YULUCN.COM - 雨露学习互助 - 17 q. 0.022 s. - webmaster@yulucn.com