单项填空( )1.The shirt is too small for me .Do you have a _____

单项填空
( )1.The shirt is too small for me .Do you have a _____ one
A.long B.short C.big D.small
( )2.-What color is it
-It's _____ white .It's _____ white bag .
A.a;a B.a;/ C./;a D./;/
( )3.-_____ the shorts 20 dollars
-Yes ,_____ .
A.Are;they're B.Are;they are C.Is;it is D.Is;it's
( )4.This pair of socks _____ mine and those socks _____ yours .
A.is;is B.is;are C.are;are D.are;is
( )5.This isn't _____ bag ._____ is _____ bag .
A.her;Its;her B.his;It;she C.his;It;her D.his;It's;her
( )6.My T-shirt _____ white and my shorts _____ yellow .
A.is;is B.are;are C.are;is D.is;are
( )7.-How much are these socks
-_____ 2 yuan .
A.It's B.This is C.They are D.They is
( )8.It's _____ orange sweater .
A.a B.an C.the D./
( )9.My sister's shoes _____ blue .
A.am B.is C.are D.be
( )10.This _____ is small .Do you have a big one
A.socks B.shirt C.shorts D.pants
王特亨 1年前 已收到2个回答 举报

kent_chen 花朵

共回答了21个问题采纳率:90.5% 举报

C
C
A
B
C
D
C
B
C
B


保证准确率~



1年前

2

虫儿飞- 幼苗

共回答了421个问题 举报

  1. C

  2. C

  3. B

  4. B

  5. D

  6. D

  7. C

  8. B

  9. C

  10. B

1年前

0
可能相似的问题
Copyright © 2024 YULUCN.COM - 雨露学习互助 - 17 q. 0.014 s. - webmaster@yulucn.com